EKIM 2018
İlçe Protokolünden Karne Günü Heyecanı
8 Haziran 2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sonlanmasından dolayı İlçe Protokolü karne gününde okulları ziyaret ederek miniklerin sevincine ve heyecanına ortak oldu.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ile birlikte Muammer Kocatürk İlkokulu ve Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulunu ziyaret ederek miniklere karnelerini dağıttı. Karne heyecanını öğrenciler ve velileriyle birlikte yaşayan İlçe protokolü keyifli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Ayrıca Başkan Cabbar öğrencilere “Karneni Getir Biletini Al” isimli karne hediyesinden bahsederek; 8-14 Temmuz tarihleri arasında ilkokul öğrencilerine yönelik saat 13:00’da izletilecek olan “Büyülü Kanatlar” ve gençlere yönelik ise saat 15:00’da gösterilecek “Kardeşim İçin Dera” filmlerine davet etti.