AĞUSTOS 2018
Başkan Cabbar'dan Selçuk Maşlak Ortaokulunda Düzenlenen Bilim Fuarına Ziyaret
15 Mayıs 2018

Selçuk Maşlak Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yapıldı. Fuarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Görsel Sanatlar ve Sosyal Bilgiler derslerinden projeler sunulurken projelerde görev alan öğrenciler hem bir eser çıkarmanın gururunu yaşadı hem de projelerini gelen misafirlere sunarak onları bilgilendirdi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da katıldığı fuarda ayrıca Başkan Cabbar okul içerisinde koridroda kurulan Fen Bilimleri sokağının da açılışını yaptı. İlçe Millî Eğitim müdürlüğünden yetkililer, okul müdürleri, veliler ve diğer okullardan yoğun katılımın olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarındaki gayretlerinden dolayı Başkan Cabbar okul yönetimini ve öğrencileri tebrik etti.