EYLÜL 2017
Ulaşımda Son Hamle
2 Ekim 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öncülüğünde ulaşımda acilen yapılması gereken hamleler masaya yatırıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ali Küçükoğlu ve Kayseri BüyükşehirBelediyesi Otobüs İşletmeleri Sorumlusu Yusuf Deliktaş’ın da katıldığı toplantıya Develi Emniyet Müdürü Ahmet Sert, Şehir içi Dolmuşçuları Birliği Başkanı Yücel Soytürk, Köy Dolmuşçuları Birlik Başkanı Mevlana Savaş ve Develi-Kayseri arası çalışan dolmuşçuların şirket temsilcileri de katıldı.
Daha öncesinde ulaşımla ilgili alınan kararların aciliyet sırasına göre uygulamaya geçilmesinin konuşulduğu toplantıda; Develi-Kayseri arası ulaşımda öğrencilere yapılacak indirim gündemin ana konusu oluşturdu. Öğrenciler için indirimli fiyat tarifesi Kurban Bayramı sonrasında uygulanmaya başlayacak. Başkan Cabbar konuyla ilgili olarak “Eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla aciliyeti en fazla olan konu öğrenci fiyatlarıydı. Öğrencilerimize hayırlı olsun diyorum. Ayrıca ulaşımla ilgili çalışmaları Büyükşehir Belediyemizle yürüttüğümüz için diğer uygulamalar da en kısa sürede hayata geçirilecektir” dedi.