ARALıK 2017
Polis Teşkilatının 170. Yıl Kutlamaları Yapıldı
10 Nisan 2015

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl dönümü nedeniyle Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

Program; Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert tarafından Develi Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başladı. Çelenk koyma töreninde Emniyet Müdürü Ahmet Sert Polis Teşkilatının Kuruluşu gününün anlam önemi ile ilgili konuşma yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Belgelendirme ve Trafik Denetleme Büro Amirliğinde resepsiyon verdi. Resepsiyona Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Emniyet Müdürü Ahmet Sert, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Milli Eğitim Müdürü Ali Aslan, Develi ilçe Müftüsü Cafer Kılıç ile çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonda İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert ve Kaymakam Enver Ünlü konuşma yaptı. Daha sonra Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’la birlikte pasta keserek konuklara ikram ettiler.