TEMMUZ 2018
Recap Tayyip ile Ömer Halis'e Başkan Cabbar'dan Ziyaret
13 Nisan 2018

Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar ve AK Parti Develi Kadın Kolları Başkanı Elif İslamoğlu ile birlikte Fatma ve Yavuz Yerebasmaz çiftin dünyaya gelen ikiz bebeklerini ziyaret etti. İkiz bebeklere Cumhurbaşkanımızın ve 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in isimleri olan Recep Tayyip ve Ömer Halis isimlerini veren Yerebasmaz çifti Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Cabbar “Allah, yüzlerinizden gülücükleri eksik etmesin, Cennet kokan minik bebeklerimizin Ailesine, milletine, insanlığa hayırlı birer evlatlar olması temennisiyle anne ve babayı tebrik ediyorum. Vatanımızda Cumhurbaşkanımıza ve 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halise duyulan sevginin bir göstergesi olarak Yerebasmaz çiftimizin ikiz bebeklerine Recep Tayyip ve Ömer Halis isimlerini koymuşlar. Bu da gösteriyor ki Recep Tayyipler ve Ömer Halislerin isimleri bu vatan topraklarında hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi. Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Yerebasmaz çiftine de bebek çantası hediye edildi.