NISAN 2018
Başkan Cabbar'ın Hasta ve Yaşlı Ziyaretleri Devam Ediyor
13 Nisan 2018

Her fırsatta gerek hastanede gerekse evde tedavi gören hastaları ve yaşlıları ziyaret etmeyi görev bilen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Güney Aşağı, Yukarı Develi Mahallelerindeki hastaları, yaşlıları ve taziye evini ziyaret etti.

Öncelikle hastalarla muhabbet ederek moral motivasyon veren Başkan Cabbar daha sonra hasta yakınlarıyla da hasbihal ederek hastaların durumları hakkında bilgiler aldı. Fırsat buldukça ziyaretlerin devam edeceğini belirten Başkan Cabbar “Rabbim hastalarımıza acil şifalar versin. Hastalarımıza bakan kardeşlerimize de kolaylık ve sabırlar diliyorum. Bizler Develi Belediyesi olarak hastalarımızdan ve yaşlılarımızdan gelen her talebi emir telakki ediyor, isteklerini seri bir şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Hastalarımızı ziyaret edip, ellerini öpüp, hayır dualarını almak bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır” açıklamasında bulundu.

pastırma