NISAN 2017
Başkan Mehmet Cabbar Kentsel Dönüşüm, Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına katıldı
2 Nisan 2015

Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Fuarına Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar, Kayserimizin diğer İlçe Belediye Başkanları ile birlikte katıldı.

Fuarda; Kentsel dönüşüm ve şehircilik anlamında eğitim, bilgilendirme ve fuar gezisi programları yer almıştır. Başkan Cabbar “fuarın ilçemizdeki yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarına katkı sağlayacak şekilde fikir alışverişi ortamında geçti, kentsel dönüşümde tecrübeli olan belediye başkanlarımızla hasbihal etme fırsatı sağladı. Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Belediye araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları bahçe ve süs bitkiler, temizlik, bakım, ses ve görüntü sistemleriyle ilgili yeni ürünleri görme imkanı bulduk” dedi.