ARALıK 2017
Başkan'dan Yaşlılara Ziyaret
30 Mart 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yaşlılar Haftası dolayısıyla evlerinde yatan yaşlıları ziyaret ederek, uzun ve sağlıklı ömürler dileklerinde bulundu ve hayır dualarını aldı.

Başkan Cabbar, eşi Perihan Cabbar ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmihani Kaliber’le birlikte ziyaret ettikleri yaşlılara çeşitli hediyeler vererek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret ettiği her yaşlı ile sohbet etti, onların dertlerini ve sıkıntılarını dinledi ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Cabbar, “Yaşlılardan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Hepimiz şu anda genciz fakat hızla yaşlanıyoruz, yaşlılara değer vermemiz, onlara saygı göstermemiz, hürmet etmemiz gerekiyor. Özellikle yaşlı hastalar, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim, onların duasını alamım istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi. Başkan Cabbar, Ziyaret etmiş olduğu engelli annenin ve engelli çocuğunun daha rahat etmesi için tekerlekli sandalye hediye etti.

Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar ve yakınları, Başkan Cabbar’a duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.