HAZIRAN 2017
Doğalgaz İçin İlk Boru Döşendi
24 Mart 2015

Develi için hayati önem taşıyan projelerden biri olan doğalgaz projesi için ilk boru döşendi.

Mustafa Asım Köksal Mahallesi Tekir Caddesi üzerinde bulunan Muammer Kocatürk Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi önünden doğalgaz boru hattının döşenmesi çalışmalarına başlandı.

Kayseri Gaz Proje Müdürü Murat Akdağ; “Develi’de doğalgaz hattının çalışmalarına başladık, yaptığımız plan ve programa göre doğalgaz çalışmaları kesintisiz devam edecektir. Mümkün olduğu kadar halkımızı daha az rahatsız ederek bu çalışmaları sorunsuz şekilde bitirmek niyetindeyiz, 2015 yılı kasım ayı sonunda Develi’de doğalgaz kullanılacaktır” dedi.

Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar; “İlçemiz için hayati önemi olan ve halkımızın refah ve yaşam seviyesini artıracak olan doğalgaz projesi bugün hayata geçmiş ve doğalgaz boru hattının döşenmesi çalışmaları bugün başlamıştır. Önümüzdeki kış ilçemizin büyük bir kısmı doğalgazı kullanacaktır. 2016 sonunda ise tüm ilçemizde kullanılması öngörülmektedir, ilçemize hayırlı uğurlu olsun”