ARALıK 2017
İş Makinaları ve Mesleki Eğitim Kursları Protokolü İmzalandı
24 Mart 2015

Develi Belediyesi ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapmasında;
İş makinaları operatörlüğü ve mesleki eğitime yönelik düzenlenecek kurslarla ilgili kurumlar arasında eğitim protokolü imzalanmıştır.

Halkımıza istihdam sağlamak amacıyla iş makinaları operatörlüğü başta olmak üzere, birçok alanda halkımızın talep ve isteklerine cevap vermek amacıyla mesleki kurslar planlanarak açılacaktır.Bu kurslarla halkımızı iş alanlarında istihdama yönelik iş ve meslek edindirme amacıyla düzenlenecek eğitim programları halkımıza duyurulacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Arslan; Protokol yapılması ile ilçemizde mesleki eğitim alanında ihtiyaç, talep ve kalifiye eleman açığını karşılamak amacıyla bu tip girişimlere ihtiyaç duyulduğunu ve bu alandaki çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar; Bu eğitim protokolü sayesinde ilçemizde ihtiyaç duyulan iş kollarına kalifiye eleman sağlamak amacıyla meslek eğitim verilerek istihdam edilebilirliklerine katkı sağlamaktır. Belediyemiz personeli de bu kurslardan yararlanarak çalıştıkları birimlerde halkımıza daha iyi hizmet verebilmeleri ve hizmet standardını yükseltmeleri planlanmaktadır, protokolün İlçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.