EKIM 2017
Başkan CABBAR TÜMKAYDER Kayserililer Buluşmasına Katıldı
23 Mart 2015

TÜMKAYDER Başkanı Develi’li Hemşehrimiz Fatih DOĞAN’ın daveti üzere Başkan CABBAR, İstanbul Üsküdar’da yapılan Sucuk Festivali ve Kayserililer buluşmasına katıldı.

Üsküdar Belediyesi ile Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER) tarafından Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda Sucuk Festivali ve Kayserililer buluşmasına düzenlendi. İlk kez düzenlenen festivale; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Doğan ve çok sayıda dernek üyesi ile vatandaş katıldı.

Festival öncesi Kayserililer buluşmasında hemşerileriyle bir araya gelen Bakan Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Başkan Mehmet Cabbar bir süre sohbet etti.

Bakan Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Cabbar ve TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan festivalde mangal standının başına geçerek vatandaşlara sucuk ekmek ikram etti.

Başkan Cabbar, TÜMKAYDER Başkanı Develi’li Hemşerimiz Fatih Doğan’ın daveti üzerine Festivale katıldım. Hemşehrilerimle sohbet etme ve istişare yapma imkanı buldum. İnşallah Derneklerimizin bu tür faaliyetlerinde onları yalnız bırakmama gayretinde olacağım. Festivali düzenleyenlere ve katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Cabbar’a ilgi büyüktü. Program sonrası birçok hemşerimiz fotoğraf çektirdi. Festivalde Şahin Sucukları sponsorluğunda tonlarca sucuk ızgarada pişirilerek 10 bin vatandaşa ikram edildi. Yöresel sanatçıların da sahne aldığı şenlikte vatandaşlar hem sucuk lezzetini tattı hem de gönüllerince eğlendi.