AĞUSTOS 2017
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cabbar Sporcularla Buluştu
23 Mart 2015

İpeksi eller madalyaya uzanan eller projesi kapsamında Develi Belediyesi Spor Klübü ve Develi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Toki Erciyes ilk ve orta okulu ve Pembe Cesarettin İlk ve orta okulu öğrencilerine İstanbul'da ikamet eden Develi Eliminyum işletme sahibi Develi'li iş adamı Murat Erdoğan'ın göndermiş olduğu tekvando ve müsabaka malzemelerini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar takdim etti. Sayın Mehmet Cabbar spora ve sporcuya verilen önemin daha da artması gerektiği, gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmenin önemli olduğunu ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ve desteklerinin süreceğini, ödül takdim ettiğini gençleri de yaptıkları spor faaliyetlerden dolayı tebrik ettiğini ifade etti.

Takdim esnasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Halıcı, Pembe Cesarettin Kocatürk ilköğretim okul Müdürü Kadir Yağlıoğlu, Toki Erciyes İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ergün, milli takım antrönörü Özben Şimşek ve antrenör Mehmet Kolay'da hazır bulundular.