EKIM 2017
Develi Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımından Başkan CABBAR'a Ziyaret
16 Mart 2015

Develi Belediyesi Spor Kulübü Genç Erkekler ve Genç Bayanlar voleybol takımı Kayseri’de düzenlenen Kulüplü Genç Erkekler ve Genç Bayanlar voleybol ligine katılmış olup Genç Erkeklerde İl üçüncüsü, Genç Bayanlarda ise İl İkincisi oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri’de düzenlenen Kulüplü Genç Erkekler ve Genç Bayanlar voleybol liginde başarılı olan Genç Erkek ve Bayan takımını makamındakabul etti. Başkan Cabbar, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek “Develi; Kayak, Satranç ve Futboldan sonra Voleybol branşında başarı elde edilmesinden son derece mutlu olduğunu, belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduğunu ve onları Develi Belediyesi olarak destekleyeceklerini belirtti.”

Develi Belediyesi Spor Kulübü Voleybol antrenörlerinden Hasan Güvenç ve Emre Nergiz Develide her branşta olduğu gibi voleybolda çok büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek bu sene bu potansiyeli organize ederek Kayseri deki büyük Kulüplere rağmen başarıyı yakaladıklarını, tecrübe eksikliğini de giderek daha büyük başarılara imza atacaklarını belirttiler.

Ziyaret sonrasında Başkan Cabbar, Antrenör ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.