NISAN 2017
YGS Develi'de Yapıldı
15 Mart 2015

5 Mart Pazar günü yapılan YGS sınavı nedeniyle Başkan CABBAR okulları ziyaret ederek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

2015 yılı YGS sınavı 15 Martta Develi’de yapıldı. Sınav ilçemizdeki 11 okulda gerçekleştirildi. Başkan CABBAR, sınava girecek öğrencileri yalnız bırakmayarak okullarda ziyaret etti. Öğrencilere başarılar diledikten sonra, öğrenci velileri ile hasbihal etti.

Yahyalı, Yeşilhisar ve Tomarza ilçelerinden gelip girecek öğrenciler ile ilçemiz öğrencilerine okul yerlerini göstermek amacıyla belediyemizin kurmuş olduğu stant için hem öğrencilerden hem de velilerden teşekkür aldı. Başkan Mehmet Cabbar; sınava girecek öğrencilere yardımda bulunmak amacıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanında ilçe haritası üzerinde öğrencilerin girecekleri 11 okulun yerlerinin gösterildiği standın hedef ve amacına ulaştığını, başvuran öğrencileri okullarını bulmalarına katkı sağladıkları için memnun olduklarını dile getirdi.