HAZIRAN 2017
Develide Nevruz Çekimleri Yapıldı
10 Mart 2015

Ak Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen Nevruz çekimleri İlçemiz Develi’de yapıldı.

Dijital Sanatlar Ekibi tarafından yapılan çekimlerde; Develi yöresine ait cirit, halk oyunları ve yöresel yemekler sergilendi. Nevruz ateşi üzerinden pişen yemekten sonra yöre halkı nevruz ateşi etrafında halk oyunlarını sergilediler. Mutlu Karadoğan’ın yönetmenliğinde yapılan çekimlere Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’da iştirak edip kolaylıklar diledi. Meclis üyeleri Hamdullah Deringöl ve Hasan Demirciyle çekim alanına giden Başkan Cabbar yönetmen Karadoğana “Develimizde böyle bir organizasyonun ve film çekimin yapılması bizleri çok mutlu etti. Çünkü Develimiz baharın müjdecisi olan Nevruzla alakalı güzellikleri bünyesinde barındıran bir yerdir. Bu anlamda bu güzelliklerin diğer insanlara da gösterilecek olması bizim için önemli bir kazanımdır. Ak Parti Genel Merkezimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyor sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.