MAYıS 2017
Başkan Cabbar'dan Kadınlar Günü Etkinliği
9 Mart 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, eşi ve Belediye’de çalışan bayan personellerle karanfil dağıtıp kadınlar günü tebrikinde bulundu.

Develi Belediyesi önünden başlayarak kadınlarla muhabbet eden ve kadınlar gününü kutlayan Başkan Cabbar öncülüğündeki ekip daha sonra Cumhuriyet Meydanı ve Elbiz Caddesi boyunca kutlamalarda bulundu. Sonrasında Develi Devlet Hastanesine ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine giden ekip, hastaların, hasta yakınlarının ve hastane personelinin, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” tebrik edip ziyaretlerde bulundu. Son olarak Develi Belediyesi’nin bayan personellerine yemek ikram eden Başkan Cabbar “Kadınlar hayatın her alanında varlıklarını sürdürmekle beraber özellikle annelik gibi kutsal bir görevi de ifa ederek ne kadar zorlu bir mücadelenin içinde olduklarını her daim bize göstermektedirler. Bu anlamda kadınlarımızın bu mücadelelerinin ve kıymetlerinin anlaşılması için kabullenilmiş 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tüm hanım kardeşlerimin günlerini tebrik ediyor ve hayat mücadelelerinde tüm kadınlarımıza kolaylıklar diliyorum” diyerek günün anlam ve önemine ait duygu ve düşüncelerini dile getirdi.