HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar Denetim Komisyonunu Ziyaret Etti
3 Mart 2015

Başkan Cabbar, 5393 sayılı Belediye Kanunun 25. Maddesine istinaden Develi Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi için seçilen 4 kişilik denetim komisyonunu ziyaret etti.

Ocak ayında Komisyona seçilen Belediye Meclis Üyelerinden; Hakan Demir, Hamdullah Deringöl, Hasan Demirci ve Seyit Ahmet Gürbüz Develi Belediyesine ait 10 birim müdürlüğünün (Destek Hizmetleri, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, Strateji Geliştirme, Temizlik İşleri, Yazı İşleri ve Zabıta Müdürlüğü) 2014 yılı çalışmalarını, kararlarını ve harcamalarını Mart ayı sonuna kadar inceleyip raporlarını Meclis Başkanlığına sunacaklardır. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Denetim Komisyonunun çalışmaları ile ilgili olarak “Denetleme çalışmaları şeffaf bir şekilde devam etmektedir. Bu hususta yoğun gayret gösteren denetim komisyonu ekibimize çalışmalarında başarılar dilerim” açıklamalarında bulundu.