MAYıS 2017
Emsal Teyze'den Başkan Cabbar'a Teşekkür Ziyareti
3 Mart 2015

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına esprileriyle damga vuran Develi’li hemşerimiz Emsal Tekin, A Haber Kayseri muhabiri Ali Altuntaş’la birlikte Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

60 bin liralık soruyu görüp 30 bin liralık ödülü kazanan Emsal Tekin maddi- manevi destek sağladığı için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Başkan Cabbar A Haber Kayseri muhabiri Ali Altuntaş’a “Emsal abla sevdiğimiz saydığımız bir ablamızdır. Yarışmaya katılmaya hak kazandığını duyduğumuzda çok sevindik ve yolculukta kendisine eşlik etmesi hususundan joker haklarının belirlenmesine kadar her şeyde yardımcı olduk ve sağ olsun hem kendisinin hem de bizlerinin yüzlerini ağırtarak Develi’ye döndü. Develimizin tanınması hususunda önemli bir katkı sağlamış oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.