HAZIRAN 2017
Elbiz Aile Çay Bahçesinin İhalesi Yapıldı
26 Şubat 2015

Mülkiyeti Develi Belediyesine ait olan Develi’nin en eski mekanlarından olan Elbiz Aile Çay Bahçesinin işletim ihalesi Başkan Mehmet Cabbar öncülüğünde Develi Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

İşletim süresi 1 yıldan 3 yıllığına çıkarılan Elbiz Aile Çay Bahçesinin ihalesi 6 kişi arasında gerçekleşmiş olup; açık artırma usulü yapılan ihalede Elbiz’in şu anki işletmecisi Ali Ekmen, yıllık 261 bin lira kira bedeliyle en yüksek fiyatı vererek 3 yıllık işletme süresine devam edecektir. Başkan Cabbar ihale sonrasında “Şeffaf bir şekilde Elbiz Aile Çay Bahçesi’nin ihalesini yaptık. Sükunetle geçtiği için ihaleye katılan herkese teşekkür ediyorum. Ali Ekmen Bey ve Belediyemiz için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.