EKIM 2017
Başkan Cabbar Kayseri-Gaz Yetkilileriyle
25 Şubat 2015

İhalesi ve proje etüt çalışması sona eren Doğalgaz çalışması Mart ayı itibariyle çalışmalarına start verecek.

Kayseri-gaz Proje Müdürü Murat Akdağ ve Proje Uygulama Sorumlusu şeref Yılmaz, Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret ederek Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili teknik çalışmanın istişaresini yaptılar. Güzergah üzerindeki yollar ve mahallelerle ilgili Başkan Cabbar’dan bilgiler alan yetkililer sonrasında nasıl bir yöntem izleyecekleri noktasında Başkan Cabbar’ı bilgilendirdiler. Başkan Cabbar yapılacak olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak “ Mart ayı itibariyle inşaatı başlayacak olan Doğalgaz çalışmalarında Kayseri-gaz yetkililerine ve çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte İlçemizin yaşanabilirliliğine çok önemli bir katkı sağlanmış olacaktır. Bu anlamda Develimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; çalışmanın kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını niyaz ediyorum” dedi.