ARALıK 2017
Başkan Cabbar Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
24 Şubat 2015

Develi belediye Başkanı Mehmet Cabbar 26’sı merkez mahalle 49’u da köylerden mahalle statüsüne dönüşen mahallelerin muhtarlarıyla Mustafa Aksu Kültür Merkezinde bir araya gelip istişare toplantısı yaptı.

1 Nisan ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında Develi Belediyesi’nin faaliyetlerini slaytlar eşliğinde sunan Başkan Cabbar sonrasında 2015 yılı plan ve projelerinden bahsetti. Develi Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Mehmet Güçlü ve yeni kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne getirilen Recep Onaran’ı mahalle muhtarlarına tanıtan Başkan Cabbar kış mevsiminin tamamlanmasıyla özellikle merkez dışı mahalleler olmak üzere mahallelerin şantiyeye döneceği müjdesini verdi. Başkan Cabbar mahalle muhtarlarının istek ve şikayetlerini tek tek dinledikten sonra hazır bulunan birim amirlerine yapılması gerenlerin talimatını verdi. Sonrasında ise mahalle muhtarlarının isteklerini yazılı şekilde toplattı. Program sonunda Başkan Cabbar “Mahalle muhtarları olarak sizler toplumun en önemli dinamiklerisiniz. Sizler halkımızla bizler arasında hizmet köprüsü görevini yürütmeniz dolayısıyla bizler sizleri çok önemsiyoruz. Bu sebeple de bu toplantılarımızı periyodik olarak en fazla üç ayda bir bir araya gelerek hizmetlerimizden sizleri haberdar edecek ve sizlerin de taleplerini bu şekilde daha iyi değerlendireceğiz” dedi.