KASıM 2017
Tüm Ekipmanlardan Kar Temizleme Çalışması
18 Şubat 2015

Develi Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm ekipmanlarıyla Develi’de yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle kar temizleme faaliyeti başlattı.

Öncelikle ana yollardan başlayan ekipler caddelerdeki karların olası bir kazaya sebebiyet vermemesi için torak ve tuz serimi yaptı. Sonrasında tali yolları ve sokak aralarını temizleyen ekipler, özellikle Resmi Kurumların önlerini de temizleyerek halkın olağan işinde bir aksama yaşanmaması için tüm gayretlerini seferber ettiler. Ekipler, “Kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi durumunda gece-gündüz demeden halkımızın işini kolaylaştırmak için topraklama, tuzlama ve temizleme çalışmalarımız olanca hızıyla devam edecektir” açıklaması yaptı.