AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Hasta Ziyaretlerinde
16 Şubat 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar eşi Perihan Hanım ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühani Kaliber’le birlikte hasta ziyaretlerinde bulundu. Döne Aksoy ve Hamza Güçlü ismindeki yaşlı hastaları ziyaret eden Başkan Cabbar ve beraberindekiler duygu dolu anlar yaşadı. Hastalıklarını ve sıkıntılarını tek tek dinleyen Başkan Cabbar yapılması gerekenleri ve ihtiyaçları not ettirip gereğinin yapılması talimatını verdi.

Başkan Cabbar hasta yakınlarına “ Allah sizlerin de onların da yardımcısı olsun. Sizler bu hastalarımıza baktığınız gibi Yüce Mevla’da sizin sıkıntılarınızı gidersin. Hastalarımızın tedavisi için gerekli olan şeyleri istediğiniz her an bana bildirin ki bizler de sorumluluğumuzu yerine getirmiş olalım. Hastalarımıza tekrar acil şifalar, sizlere de sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.