EKIM 2017
Kim Milyoner Olmak İster" Elemeleri Develi'de Yapıldı
15 Şubat 2015

ATV’de beğeniyle izlenen “Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programının elemeleri Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Program Editörleri Serhat Fahrettin Ulueren ve Nail Yağız Tekin’in yönlendirmeleriyle başvuru formunu dolduran hemşerilerimiz daha sonra Program Yapımcısı Mehmet Çam ile sözlü mülakat yaptılar.

Program editörlerinden Serhat Fahrettin Ulueren “Programımız tüm halkımızın katılımına açık bir yarışmadır. Fakat İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın çok daha kolay ulaşımı ve katılım imkanları olduğu için bizler, kırsalda kalan ve katılması zor olan vatandaşlarımıza kendimiz ulaşarak onları programımıza davet ediyoruz. Bu anlamda Develi bizim ilk duraklarımız arasında. Burada Develi halkıyla mülakat yapmak bizlerin Develi halkını tanımamıza vesile oldu. Burada olmak bizleri çok mutlu etti. Bu anlamda bizlere destek olan Develi Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.