ARALıK 2017
Erciyes Develi Kapıda Avrupa Kupası Yarışması
11 Şubat 2015

Erciyes Mastır Planı çerçevesinde 3 kapıdan biri olan Develi Kapıda Uluslar arası FIS Snowboard Avrupa Kupası yarışması 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş.'nin ev sahipliği, Türkiye Kayak Federasyonu'nun destekleri ve İş Bankası Maximum Kart'ın isim sponsorluğunda düzenlenen festival, tam dört kupayı bir araya getirecek.

FIS Snowboard Europa Cup, İlk Kez Türkiye'de!

Maximum Zirve Erciyes'te, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun girişimleriyle ilk kez Türkiye'ye taşınan FIS Snowboard Europa Cup coşkusu yaşanacak. Kadınlar ve erkeklerde toplam 100'ün üzerinde sporcunun katılımıyla Avrupa'nın snowboard yıldızları Türkiye'de ilk kez piste çıkacak.

Üniversiteliler de Erciyes'te

İş'te Üniversiteli Campus Rider, başta Ski & Snowboard UNIon üyesi üniversite takımları olmak üzere, Türkiye'nin her yerinden üniversitelileri buluşturacak. Slalom ve freestyle kategorilerinde Türkiye'nin en iyi üniversitelileri 14 Şubat 2015'te Maximum Zirve Erciyes'te belirlenecek.

Bir İlk de Snowkite'ta

Türkiye’nin ilk snowkite yarışı da 14-15 Şubat tarihlerinde Maximum Zirve Erciyes'te düzenlenecek. Uphill rush, slalom ve hangtime kategorisindeki yarışların yanı sıra Türk ve yabancı sporcuların sergileyeceği freestyle show, izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Şölen Tadında Bir Yarış

DJ parti eşliğinde düzenlenecek Snowboard Jam Session, freestyle alanında Türkiye'nin en iyilerinin yarışacağı görsel bir şölene dönüşecek.

Bütün halkımızı Erciyes Develi kapıya bekliyoruz.