HAZIRAN 2017
Başkan Yardımcılığına Mehmet Güçlü Atandı
11 Şubat 2015

Develi Belediye Başkan Yardımcılığına uzun süredir Belediyede hizmet veren Mehmet Güçlü atandı. Mehmet Güçlü:

1966 yılında Cambaz Mahallesinde doğdu. İlkokulu Cambaz İlkokulunda, Ortaokulu Şıhlı Ortaokulunda tamamladı. Liseyi Kayseri açık lisede tamamladı. Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Pazarlama ve Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde başladı. Lisans eğitimini ise Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı.

Askerlik hizmetini 1986 yılında Kıbrıs’ta tamamladı.

1993’te Develi Belediyesinde İtfaiye Memuru olarak göreve başlayarak memuriyet hayatına atılmış ve günümüze kadar belediyemizde çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2011 yılında Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanan ve halen bu görevde olan Mehmet GÜÇLÜ evli ve 3 çocuk babasıdır.