EKIM 2017
Başkan Cabbar Kayak Sporcularını Ziyaret Etti
7 Şubat 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yarıyıl tatilinde hızlandırılmış eğitim gören Develi Belediyesi Kayak Sporcularını ziyaret etti.

Meclis üyeleri ve sporcuların aileleriyle karın üstünde sıcak sohbetler eden Başkan Cabbar, bir program dolayısıyla Kayseri’ye gelen Uğur Aslanla da hasbihal etti. Başkan Cabbar “Yarıyıl tatilinin verimli kullanılması için planladığımız hızlandırılmış kayak eğitimi programımız bugün sona ermiştir. Sporcularımızın hepsinin alnından öper tebrik ederim. İnşallah ilerleyen yıllarda hepsi sporu hayatlarının bir parçası haline getirirler. Hızlandırılmış eğitim programı bitti ama hafta sonları sporcularımıza eğitim vermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. Program bitiminde kayak sporcuları son gösterilerini yaptıktan sonra aileleri ve Develi Belediyesi Yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Program sonunda Başkan Cabbar kayak öğreticisi Ahmet Aras’a teşekkür ederek snowboard ve kayak botu hediye etti.