AĞUSTOS 2017
Araç Muayene İstasyonu İş Başı'nda
5 Şubat 2015

Erciyes Yolu üzerinde inşaatı tamamlanan Kayseri’nin 3. Araç Muayene İstasyonu bugün itibariyle Develi’de her türlü araca muayene hizmeti vermeye başladı.

İlk iş günüde istasyona gidip ekipmanları ve araçları yerinde inceleyen Başkan Cabbar, İşletme yetkilisi Sevgi Esen’le bir araya gelerek araç muayenesi ile ilgili yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Esen “Araç Muayene İstasyonumuzda ilk muayene edilen araç Belediye Başkanımızın aracı olmuştur. Bunun Develi için hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum” dedi. Başkan Cabbar da “Araç Muayene İstasyonumuz bugün itibariyle iş başı yapmıştır; Develimiz için önemli bir kazanım olduğunu düşünmekteyim. Biliyorsunuz Develimiz potansiyeli itibariyle bu hizmetleri ve yatırımları hak eden bir ilçedir. Civar ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın da araçlarını muayene ettirmek için Develimizi tercih etmesiyle Develimize çok önemli bir katma değer sağlanacağı kanısındayım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Develimize hayırlı hizmetler vermesini diliyorum” açıklamalarında bulundu.