NISAN 2017
Saray Halı'dan Başkan Cabbar'a Ziyaret
3 Şubat 2015

Develi Saray Halı Fabrikası Genel Koordinatörü Nadir Yürüktümen, Saray Halı Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Kaplan ve Makine Enerji Mühendisi Ahmet Çopur’la birlikte Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

Saray Halı’nın zirai, hayvansal ve halı çalışmaları ile bilgiler veren yöneticiler, önümüzdeki yaz sezonu ile ilgili projeleriyle ilgili Başkan Cabbar’la istişare de bulundular. Başkan Cabbar “Develimiz için hayati bir öneme sahip olan Saray Halı Fabrikamızın potansiyelini artırarak çalışmalarına devam etmesi bizler için çok önemlidir. Bu anlamda elimizden gelen desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın” mesajını verdi. Yetkililer Başkan Cabbar’ın güzel temennilerinden ötürü teşekkür ederek her daim fikir alışverişinde olacaklarını belirttiler.