EKIM 2017
Kayseri Milletvekili Karayel'den Zİyaret
2 Şubat 2015

Kayseri Milletvekillerinden Yaşar Karayel, Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Develi gezisine Belediyeyi ziyaretiyle başlayan Karayeli, Başkan Cabbar meclis üyeleriyle birlikte karşıladı. Makam odasında samimi havada geçen toplantıda Milletvekili Karayel Başkan Cabbar’ın projeleriyle ilgili bilgiler aldı. Öncelikli olarak yapılması için gayret sarf edilen Devlet Hastanesinin durumuyla ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar, Aksu Mesire Alanı, Kadın ve Gençlik Merkezi ve yenilenecek olan Yeni Pazar Yeri ile ilgili atılan adımlardan bahsederek hangi aşamada olunduğuyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Cabbar’ı dikkatle dinleyen Milletvekili Karayel, “Gelişmelerle ilgili her daim istişare halinde olalım ki atılması gereken adımları ve aşılması gereken bürokratik engelleri kolay ve seri bir şekilde halletmeye çalışalım.” mesajını verdi. Başkan Cabbar ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Milletvekili Karayel de sıcak ev sahipliğine teşekkür ederek karşılık verdi.