EKIM 2017
Başkan Cabbar Çalışmaları Anlattı
27 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 9 aylık sürede Develi Belediyesinin yapmış olduğu faaliyet ve hizmetleri Meclis Üyeleri ve Develi Ak Parti Yönetim Kurulu Üyelerine sundu.

Birim Müdürlerinin de olduğu toplantıda faaliyetler slaytlar eşliğinde her birim ayrı ele alınarak anlatıldı. Sunum esnasında soruları da yanıtlayan Başkan Cabbar “9 aylık sürede yaptığımız hizmetlerimiz kış sezonunun bitmesinin ardından daha da büyüyerek devam edecektir. Develimizle ilgili yapılacak olan çalışmalarımızı sizlerle istişare edip sonrasında ise böylesi sunumlarla bilgilendirme toplantıları yapacağız. Bu anlamda fikri ve sözü olan herkesi de dinleme fırsatı yakalamış olacağız” diyerek planlı bir şekilde hareket edilmesine vurgu yaptı.