MAYıS 2018
Develi Cumhuriyet Meydanı 2. Etap Projesi Akademik Çalıştayı Muhteşem Finalle Tamamlandı
13 Şubat 2018

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı 2. Etap projesi için Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı, Mimarlık ve Şehir Bölge Planlama Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerinin yürüttüğü akademik çalıştay Mustafa Aksu Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

“Fikrini Uygula” proje yarışmasında ter döken öğrencilerin ve akademik heyetin katıldığı programa Develi protokolü de eşlik etti. Asbeton ve Beton Elemanları Genel Müdürü hemşerimiz Adil Salman’ın sponsor olduğu çalıştayda kısa bir selamlama konuşması yapan Salman “Develi milliyetçiliği ile başlatmış olduğumuz bu projenin başarıyla sonuçlandığını görmekteyiz. Hemşerilerimize katkı sunduğumuz böylesi bir projede bizleri de işin içine katan başta Başkanımız Mehmet Cabbar’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 2018 yılının Develi’de projeler yılı olacağını belirterek sözlerine başlayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Güneş Enerji Santrali ve Ambalaj Atık Tesisimiz bu yıl içinde hizmet üreterek, Develimize önemli katma değer kazandıracağız. Siz değerli hocalarımı ve öğrenci kardeşlerimi Develimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk ve bunu bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Buradan çıkan güzel sonuçları değerlendirerek Cumhuriyet Meydanı 2. Etabımızı en güzel bir şekilde tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. İnşallah şimdi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz gibi açılış programında da sizleri tekrar misafir etmekten büyük mutluluk duyarız. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçen başta hayırsever hemşerimiz Adil Salman Ağabeyimiz başta olmak üzere, akademik heyetimize, öğrencilerimize ve Belediye personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Develimize daha güzel ve daha kaliteli hizmetler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Projeye katılanlara ve destek olanlara teşekkür plaketleri ve ödüller verilmesinin ardından projede dereceye girenlere ödülleri ve hediyeleri takdim edildi. Programın sonunda ise Başkan Cabbar ve davetliler sergilenen projeler hakkında bilgiler aldı.