EKIM 2018
İlçe Protokolü M. Akif Ersoy Kuran Kursu'nun Açılışını Yaptı
9 Şubat 2018

Diyanet Vakfı ile Yunus Emre Cami Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonrası Dörtyüz Evler Mahallesinde bulunan Yunus Emre Cami altındaki M. Akif Ersoy Kuran Kursu İlçe Protokolünün ve mahalle sakinlerinin katılımıyla faaliyete açıldı.

İki sınıfta toplamda yirmi öğrencinin eğitim göreceği 4-6 yaş Kuran Kursu’nun açılışında konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Bu kursumuzla beraber ilçemizde 4-6 yaş yavrularımız için 9. Kurs hizmete başlamıştır. 28 Şubat sürecini derinden hissetmiş bir kardeşiniz olarak bu hizmetleri görüyor olmak inanın bir mucizeyi yaşamaktır. İnşallah buradan alacakları hem dini hem de ahlaki bilgilerle yavrularımız dinine, vatanına, bayrağına ve ezanına sahip çıkacak, bizlerin umudu olacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Cabbar açılış programının ardından Develi Kız Anadolu İmamhatip Lisesi’ne ziyarette bulundu.