EKIM 2018
Spor Toto'dan Develi Belediyesi'ne 500 Bin TL'lik Hibe
9 Şubat 2018

Develi Belediyesi’nin Sindelhöyük Mahallesinde yapacağı Spor Kompleksi Spor Toto Teşkilatı Başkanlığınca beğeni ile kabul edilerek, Develi Belediyesi’ne 500 bin TL’lik hibede bulunacağı protokol Ankara Spor Toto Teşkilatı Başkanlığında imzalandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Tuhan arasında imzalanan projenin en kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Başkan Cabbar “Gençlerimizi daha iyiye ve daha güzele kanalize etmek adına hazırladığımız projemiz Spor Toto Teşkilatımız tarafından beğeni ile kabul edilmiştir. Projenin takibinde ve kabulünde emeği geçen vekilimiz Semi Dedeoğlu ve AK Parti Grup Amiri ve TBMM Başkanı Başmüşaviri hemşerimiz Halil Ergen’e göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve hemşerilerim adına tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede temel atmasını gerçekleştireceğimiz kompleksimiz bir çok sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklere imkân sağlayarak özellikle gençlerimiz ve tüm hemşerilerimiz için bir uğrak yeri olacaktır. Şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.