HAZIRAN 2017
Şampiyonlardan Turnuva Öncesi Ziyaret
22 Ocak 2015

25-30 Ocak tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat İlçesinde düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılacak olan 13 Develi Belediyesi Sporcusu turnuvadan önce Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

Meclis Üyeleri Mehmet Tuna ve Orhan Köylüoğlu’nun da bulunduğu ziyarette Başkan Cabbar Develi Belediyesinin Satranç sporcularına başarılar diledi. Başkan Cabbar “Daha öncesinde Kayseri’de yapılan turnuvalarda göğsümüzü kabarttığınız gibi ulusal düzeyde yapılacak olan turnuvada da aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Sizler ulusal düzeyde bizleri temsil eden sporcular olarak bizler için çok kıymetlisiniz. Ayrıca unutmayınız ki sizlerin başarısıyla birlikte İlçemizde satranç sporu çok daha iyi tanınıp daha da yaygınlaşacak; bu sebeple sizlerin sizden sonrakilere örnek olmak gibi bir sorumluluğunuz da vardır” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ayrıca Başkan Cabbar şampiyonada en az bir gün bile olsa destek için bulunacağı müjdesini verdi.