OCAK 2018
Başkan Cabbar Develi'deki Gazetecilerle
10 Ocak 2018

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Develideki gazetecilerle bir araya geldi.

Çağdaş Develi ve Yeni Ufuk Gazetesi Haber Müdürü Cihan Çimen, Çağrı Gazetesinden Yasin Evler, Develi Gazetesi Haber Müdürü Ramazan Çimen, Seyrani Gazetesinden Mahmut Bayraktar ve İHA Muhabiri Mahmut Kılınç’la bir araya gelen Başkan Cabbar günlerini tebrik edip Develi ve Develinin sorunlarının konuşulması için kahvaltıda bir araya geldi. “Haber bir emanettir, emanete de liyakat gerekir. Bu anlamda haberleri doğru kaynaklardan edinip ve doğru yollarla yaymak gibi önemli bir görevi ve misyonu icra ettiğiniz için hepinize bu yolda başarılar diliyor ve gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum” diyen Başkan Cabbar göreve geldiğinden bu yana Develideki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2018 yılının yatırımlar yılı olacağını da belirten Başkan Cabbar yapılacak çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunduktan sonra soruları cevaplandırdı. Develili gazeteciler, günlerini unutmayıp güzel bir muhabbet ortamı oluşturduğu için Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.