AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Ceza Evi Ziyaretinde
20 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah İrk ile birlikte ceza evini ziyaret etti.

Mahkumlara yönelik Develi Belediyesi ve Mesleki Eğitim Merkezinin beraberce yürüttüğü “Girişimcilik Kursunun” sertifika törenine katılan Başkan Cabbar, “Allah’tan sizlere ve ailelerinize sabırlar vermesini; ayrıca katıldığınız kursun da sosyal hayatta size başarılar getirmesini diliyorum” dedi. Mahkumların istek ve sıkıntılarını dinleyip tek tek not ettiren Başkan Cabbar daha sonra ceza evinde yapılmış çalışmaları yerinde görüp, kurumun iyileştirme çalışmaları için hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi. Programın sonunda Başkan Cabbar mahkumlara sertifikalarıyla birlikte hediyeler verdi.