KASıM 2017
Başkan Cabbar'dan Erciyes Ortaokuluna Ziyaret
14 Kasım 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Bahçebaşı Mahallesindeki Erciyes Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle hasbihal etti.

Okul öğretmenleri ve mahalle muhtarı ile birlikte sınıfları gezip öğrencilerle sohbet eden Başkan Cabbar, çocuklara hediyeler de dağıttı. Kendisini tanıtarak söze başlayan Başkan Cabbar “Sizleri zaman zaman böyle ziyaret edeceğim, eğer öğretmenlerinizi üzmeyip derslerinizde başarılı olursanız hediyelerimiz devam edecek” diyerek öğrencilere moral verdi. Develideki eğitime destek projelerinin devam edeceğini belirten Başkan Cabbar’a okul yönetimi ve mahalle muhtarı da okul çevresinde yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmaları ve göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.