KASıM 2017
Koşabiliyorken Koş Projesi Sertifika Töreni Yapıldı
14 Kasım 2017

Develi Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve Develi Belediyesinin de katkı sağladığı “Koşabiliyorken Koş” projesinin sertifika töreni Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Antrenör Arzu Bayram Eser’in kontrolünde yedi ay boyunca devam eden projede İlçemiz kadınları hem sağlıklı yaşam adına sportif faaliyetlerde bulunurken hem de sosyalleşmeleri adına olumlu etki sağladı. Sertifika takdimi öncesi Develi Kaymakamı Murat Duru’nun eşi Elif Duru’nun Türk Kadınının tarih sahnesindeki özelliklerini anlatan konuşmasının ardından Develi Belediye Başkanı da kısa bir selamlama konuşması yaparak böylesi bir etkinliğe katıldıkları için İlçemiz bayanlarını tebrik ederek projenin gelişerek devam edeceğini belirtti. Programın son konuşmasını ise İlçemiz Kaymakamı Murat Duru yaptı. Daha önceki çalıştığı hiçbir İlçede böylesi bir etkinlikle karşılaşmadığını belirten Kaymakam Duru, “Ailenin temelini oluşturan sizlerin bedenen ve ruhen sağlıklı olmanız toplumun sağlıklı olması demektir” açıklamalarında bulundu.

Sertifika töreni İlçe protokolünün projeye katılan bayanlara sertifika takdim etmesiyle sona erdi.