KASıM 2017
Muhtarlarla Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı
14 Kasım 2017

Develi muhtarları İbrahim-Keziban Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Binası konferans salonunda Develi Kaymakamı Murat Duru’nun riyasetinde Develi’deki kurum amirleriyle bir araya gelerek mahalleleri hakkındaki taleplerini belirterek istişarelerde bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da katıldığı toplantıda özellikle gençlerin madde bağımlılığı sorunu başta olmak üzere, eğitim, güvenlik, trafik ve yerel yönetimler gibi birçok Develi’yi ilgilendiren sorunlar masaya yatırılarak çözüm üretmek adına fikir alışverişinde bulunuldu. Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında özet bilgiler sunduktan sonra muhtarların taleplerini dinledikten sonra sorularını tek tek cevaplandırdı. Muhtarlarla birlikte oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı toplantı sonrasında Develi Kaymakamı Murat Duru “Develimizi kalkındırmak, problemlerini çözmek adına bir araya geldiğimiz toplantıya katılarak fikir ve düşüncelerini belirten bütün mesai arkadaşlarıma ediyorum. Her ay bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.