KASıM 2017
Develi'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni
10 Kasım 2017

Yurdumuzun dört bir tarafında olduğu gibi İlçemiz Develide de 10 Kasım Atatürk'ün ebedi hayata intikalinin 79. Yılı törenlerle anıldı. Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasıyla başlayan anma töreni saat 9.05’te sirenlerin çalınmasıyla birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Mustafa Aksu Kültür Merkezinde devam etti.

Dev Ali Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programın açılış konuşmasınıokul müdürü Murat Gediri yaptı. Atatürk’ün hayatının ve kazandığı başarılarının anlatıldığı video gösterilerinin ardından program Atatürk’e dair yazılmış olan şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından sona erdi. Böylesine anlamlı bir günde güzel bir organizasyon yaptıkları için öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.