KASıM 2017
Bir Annenin Feryadı Filmine Öğrencilerden Büyük İlgi
9 Kasım 2017

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gösterilmesi tavsiye edilen "Bir Annenin Feryadı" isimli sinema filmi Develi Belediyesi tarafından Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Ortaokul ve Lise öğrencilerine ücretsiz olarak gösterime girdi. Toplamda 3500 öğrencinin izlediği film öğrencilerden büyük beğeni topladı.

Develi Belediyesi olarak öğrencilere yönelik ücretsiz sinema gösterimini gelenek haline getirdiklerini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “En değerli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Develi Belediyesi olarak bizler de öğrencilerimize yönelik ve onların eğitimlerine katkı sağlayacak filmleri ücretsiz göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz’’ açıklamalarında bulundu.