KASıM 2017
Başkan Cabbar'dan Meclis Üyelerine Yerinde Bilgilendirme
6 Kasım 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kasım ayı olağan meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ile birlikte bitme noktasına gelen Ambalaj Atık Toplama ve Ayrıştırma Tesisi ile Pazar Yeri’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Öncelikle Ambalaj Atık Toplama ve Ayrıştırma Tesisini ziyaret eden meclis üyelerine işleyiş hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Cabbar “600 bin liralık Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da hibesi bulunan tesisimizin faaliyete girmesiyle hem Develimizin çehresi değişecek hem de İlçemiz ekonomisine önemli bir katma değer sağlanacaktır” dedi. Sonrasına Pazar Yerinde yapılan revizyon çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Cabbar alt yapı ve üst yapıdaki yeniliklerden bahsettikten sonra Pazar Yerinin hem satıcıların mağduriyetini giderecek tarzda hem de halkımızın rahat alışveriş yapabileceği şekilde revize edildiğinden bahsetti. Meclis üyelerinin sorularını da yanıtlandıran Başkan Cabbar bitme noktasına gelen her iki projenin Develi’nin çehresini değiştirecek mahiyette çalışmalar olduğunu vurguladı. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Cabbar’a tebriklerini ileterek böylesi yerinde bilgiler verdiği için de teşekkürlerini iletti.