KASıM 2017
Başkan Cabbar'dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı
2 Kasım 2017

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde sabaha karşı Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 6 askerimiz ile 2 korucumuz şehit düştü. Şehit düşen güvenlik görevlilerimiz arasında 1 uzman çavuş, 5 er ve 2 korucu bulunduğu bildirildi. Şehitlerimizin ardından bölgede helikopter desteğiyle geniş çapta operasyon başlatan Mehmetçiğimiz teröristlere hak ettikleri karşılıkları vermiştir.
Vatanın birlik ve beraberliğini, ezanını, bayrağını devletini canlarından aziz bilen şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbimden bu topraklarda haince emeli olanlar yerli ve yabancı düşmanları zelil ve perişan etmesini diliyorum. Başta şehitlerimizin kederli aileleri olmak üzere tüm ülkemizin başı sağ olsun.
Mehmet CABBAR