KASıM 2017
Başkan Cabbar Turan Köylüoğlu İlkokulunda Boyama Etkinliğine Katıldı
2 Kasım 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Turan Köylüoğlu İlkokulunda düzenlenen duvar boyama etkinliğine katılarak okulu güzelleştirme heyecanını öğrencilerle birlikte yaşadı. Güzel Sanatlar Fakültesinden gelen öğrencilerin rehberliğinde çocuklarla beraber eline fırça alarak şekiller ve resimler yapan Başkan Cabbar “En değerli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Çocuklarımız sadece okulda gördükleri derslerle değil bu tür sanatsal ve faydalı etkinliklerle de zihin dünyalarını genişletmekte, eğitimlerini daha kaliteli hale getirmektedirler. Sosyal faaliyetle birlikte okullarını da güzelleştirme adına yapılan bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyor Güzel Sanatlar Fakültesinden gelen kardeşlerime de teşekkür ediyorum” dedi.