MAYıS 2017
Başkan Cabbar'ın Ankara Ziyareti
16 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Kaymakamı Enver Ünlü ile birlikte Seyrani Kampüsüne kazandırılacak yeni eğitim blokları için Ankara’daki hayırsever iş adamlarımızı ziyaret etti.

Kasım ayı içerisinde dördüncü eğitim bloğunun atılmasından sonra diğer blokların da bu heyecan ve istekle bir an önce temellerinin atılması gerektiğini vurgulayan Başkan Cabbar’ı Ankara’daki hemşerilerimiz aynı heyecanla karşıladı. Başkan Cabbar “Dördüncü eğitim bloğumuzun temel atma çalışmalarında gördük ki; eğer biz Develililer olarak üzerimize düşeni yaparsak, gerisinin geleceğine, ileride Seyrani Üniversitesine kavuşacağımıza inancım tamdır. Bu sebeple Develimiz için hayati öneme sahip bu konuyu sizlerle istişare yapmak istedik. Ankara’daki ve İstanbul’daki siz hemşerilerimiz bundan önceki süreçte nasıl gayretler içerisinde olduğunuzu biliyoruz. İnşallah bir gayret deyip diğer bloklarımızda bir an önce sizlerin destek ve çalışmalarıyla tamamlanırsa kampüsün adı değil de inşallah üniversitemizin adı Seyrani olacaktır” dedi Başkan Cabbar’ın bu heyecanı ve istekleri karşısında olumlu tepkiler veren Develili iş adamları, “Sizler Develiden bizler de buralardan üzerimize düşeni yapıp, gerekli fedakarlıklar gösterilirse dediğiniz gibi üniversitemize inşallah tez zamanda kavuşuruz. Bu anlamda bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” mesajı verdiler.