EKIM 2017
Başkan Cabbar Gazetecilerle
10 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Develideki gazetecilerle bir araya geldi.

Çağdaş Develi ve Yeni Ufuk Gazetesi Haber Müdürü Cihan Çimen, Çağrı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Kürşat Yalçın, Develi Gazetesi Haber Müdürü Ramazan Çimen, Seyrani Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Bayraktar ve Seyrani Gazetesi Muhabiri Vahdettin Bulut’la bir araya gelen Başkan Cabbar günlerini tebrik edip Develi ve Develinin sorunlarının konuşulması için kahvaltıda bir araya geldi. “Haber bir emanettir, emanete de liyakat gerekir. Bu anlamda haberleri doğru kaynaklardan edinip ve doğru yollarla yaymak gibi önemli bir görevi ve misyonu icra ettiğiniz için hepinize bu yolda başarılar diliyor ve gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum” diyen Başkan Cabbar daha sonra gazetecilerden gazetecilik mesleğiyle ilgili bilgiler aldı. Daha sonrasında gazetecilerle Develi ile ilgili neler yapılabilir üzerinde istişare eden Başkan Cabbar istek ve önerileri dikkatle dinledi. Develi üzerine ortak bir dil ve kaygı üzerinde süren sohbetin ardından Başkan Cabbar gazetecilere plaket takdiminde bulundu.