AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Şampiyonlarla
8 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Belediyesi Spor Kulübünün şampiyon kayakçılarını makamında ağırladı.

Kayseri İl yarışmasında dereceye giren Develi Belediyesi sporcularından Minik Bayanlar grubunda Miray Özsoy birinci Mina Özsoy ise ikinci oldu. Çocuk 1 Bayan Grubunda Azra Özsoy birinci Yağmur Aras ikinci; Çocuk 1 Erkek Grubunda Umut Ali Teyrek dördüncü ve son olarak Genç Bayanlar Grubunda Özge Öğretir beşinci olmuştur. Dereceye giren sporcularımız 10-11 Ocak tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Belediyemizi temsil edecekler.

Sporcuları tek tek tebrik edip hediyeler veren Başkan Cabbar, “Develimizin kayak alanında çok daha başarılı olması için sizlere çok görevler düşüyor. Erzurum’da yapılacak olan şampiyonada da bizlere madalyalar getireceğinize inancım sonsuz. Hepinizi tekrar kutluyor başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.