HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar'dan Kayseri Şeker'e Ziyaret
7 Ocak 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Kılıç ile birlikte Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Develideki zirai faaliyetlerle ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar “Sizlerin de çok iyi bildiği üzere Develimiz kabak çekirdeği üretimi noktasında ülkemizin üç de birlik kısmını karşılamaktadır. Bu anlamda kabak çekirdeği üretimi hususunda daha seri ve kaliteli üretim yapmak için Develimize yapılacak kabak çekirdeği tesisini bir zorunluluk olarak görüyoruz.” dedi. Akay ise “Develimiz zirai anlamda iyileştirmelere açık, potansiyeli yüksek olan bir ilçedir. Bu anlamda Develimizi güçlendirecek olan her türlü zirai tesis ve yatırımlara hazırız” mesajını verdi.