EKIM 2017
Başkan Özhaseki Muhtarlarla Bir Araya Geldi
6 Ocak 2015

Develi Mahalle Muhtarları, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öncülüğünde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiyle bir araya geldi.

Öncelikle Başkan Cabbar’dan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Özhaseki daha sonra önümüzdeki süreçte mahallelere yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra muhtarların talep ve şikayetlerini dinleyip sorularını yanıtlayan Başkan Özhaseki “Develimiz hem nüfus hem de sosyo-kültürel yapısı itibariyle bizim gözbebeğimizdir. Bu anlamda Develi’nin fiziki şartlarının iyileştirilmesi hususunda gerekli planlarımızı yapıp, projelerimizi hazırlamış bulunuyoruz. Sizlerin de bu heyecan ve desteklerinizle Develimizi çok daha müreffeh bir konuma taşıyacağımıza hiç şüphem yoktur” açıklamalarında bulundu. Başkan Cabbar da böylesi bir toplantı tertip ettiği için Başkan Özhaseki’ye teşekkür edip “Develimiz ile ilgili yapacağınız çalışmaları sizlerle daha öncesinde yaptığımız toplantılardan da bilmekteyim; fakat mahalle muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili taleplerini ve sorularını kendilerinden dinlemeniz çok daha etkili olmuştur. Bizim de tek gayretimiz Büyükşehrimizle el ele verip Develimizi hak ettiği yerlere taşımaktır” diyerek düşüncelerini dile getirdi.